De totale Verbouwing van je Woning

Waarom een totaalverbouwing van je woning?

Soms is het niet voldoende om je woning uit te breiden met een aanbouw, uitbouw of opbouw. Dat kan meerdere redenen hebben.

Je woning voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.

Als je al een tijd met veel plezier ergens woont, ga je niet zo maar verhuizen. Maar dan zul je ook merken dat je woning ‘aan slijtage onderhevig is’ en niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. Dat kan bijvoorbeeld betrekking hebben op je badkamer, of de isolatie van je woning. En als je dan plannen gaat maken om dat aan te pakken, dan kom je vaak van het ene in het andere terecht. Wat pak je wel aan en wat niet. Vaak is het zonde om iets half te doen en kom je al snel uit op een volledige verbouwing.

Je wilt een andere indeling van je woning

Zo wil je bijvoorbeeld je badkamer groter hebben en ook nog op een andere plaats. Dat betekent dat je de indeling van de betreffende etage moet veranderen. Je moet iets doen met slaapkamers, de overloop, maar ook met de aansluiting van water, de afvoer en electriciteit. En voor je het weet moet de hele verdieping volledig verbouwd worden.

Je hebt een wat ouder huis gekocht.

Als je een huis hebt gekocht, dat net wat ouder is, dan kun je het laten verbouwen tot je eigen droomhuis. Tegenwoordig is isolatie en energiebesparing van groot belang. Je zou zelf kunt laten onderzoeken of je huis om te bouwen is tot een zogenaamde “Nul op de meter woning”. Wonen zonder energie rekening, wie wil dat nu niet?

Een verbouwing begint met een goede voorbereiding

Zit je te denken aan een grondige verbouwing van je woning? Neem dan contact op met een betrouwbare aannemer die weet wat hij doet. Dekker Bouw in Zaandam is zo’n bouwbedrijf. Gericht op service, kwaliteit, en altijd met U, als klant, in gedachte. Neem op tijd contact met ons op, want door onze jarenlange ervaring kunnen we al snel bepalen of uw plannen realistisch zijn. Misschien kan het op een andere manier net even beter.

Bouwvergunning:

Bij een totaalverbouwing heb je natuurlijk ook te maken met bouwtekeningen en bouwvergunningen. Een uitstekend adres hiervoor is :

Vergunningwinkel.nl
Beets 51, 1475 Beets
https://www.vergunningwinkel.nl

 

 

 

Eén gedachte over “De totale Verbouwing van je Woning”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *